• Klanten beoordelen ons met 9.2
  • Persoonlijke aandacht
  • Privacy en Kwaliteit
  • Multidisciplinair team van experts

Over ons

Over ons

Fysiotherapie Summa is gevestigd in gezondheidscentrum Zuidhorn aan de Hanckemalaan 1B. In het gezondheidscentrum zit onze praktijk niet alleen samen met andere fysiotherapeuten. Ook huisartsen, thuiszorg, tandartsen, psychologen en diëtisten zijn er te vinden. Ons team bestaat uit Anneke van Loon, Bart Eggink en Nienke Deggeller. Samen met hun kennis bieden ze vele therapieën aan om jou te helpen.

Daadkrachtig en totaal

‘Summa’ betekent in het Latijn, zowel ‘daadkrachtig’ als ’totaal’. Bij Fysiotherapie Summa kunnen we je helpen met allerlei soorten klachten, mede doordat er totaal aanbod van disciplines en behandelmogelijkheden binnen de praktijk actief zijn. Uitzoeken waar klachten vandaan komen, werken aan de oorzaak en hoe ze in de toekomst voorkomen kunnen worden. Samenwerken aan herstel en preventie. Dat is waar Fysiotherapie Summa voor staat.

Direct toegankelijk

Ook bij Fysiotherapie Summa is het altijd mogelijk om zonder verwijsbrief van de huisarts een afspraak te maken. Tijdens een intakegesprek doet een van onze therapeuten een eerste screening, waarna een uitgebreid vraaggesprek en onderzoek volgt om te zien wat de klacht is om vervolgens te bepalen wat nodig is om deze te verhelpen of te verminderen. Al onze behandelingsmethoden zijn dus gewoon toegankelijk voor jou.

Soms zijn er uitzonderingen waarvoor je wel een verwijsbrief van een arts nodig hebt:

  • Behandeling na een operatie
  • Bij chronische ziektes/ aandoeningen
  • Als je een behandeling aan huis nodig hebt

 

Anneke

Algemeen fysiotherapeut

Lees meer

Bart

Manueel therapeut

Lees meer

Nienke

Algemeen fysiotherapeut

Lees meer

Thom

Algemeen fysiotherapeut

Lees meer

Tarieven

Ieder jaar worden de tarieven voor onze therapieën vastgesteld. In veel gevallen wordt een behandeling vergoed. Dit hangt af van je polis bij je zorgverzekering.

Privacy, kwaliteit en klachten

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen houden onze fysiotherapeuten een registratie bij van jouw medische en administratieve gegevens. Deze registratie valt onder de Wet op de Persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om jouw privacy in acht te houden en wanneer gewenst kun je jouw gegevens inkijken. Ook kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat al onze therapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF). Loop je toch ergens tegenaan of heb je een klacht? Dan proberen wij deze altijd met jou op te lossen.

Aansprakelijkheid eigendommen

Fysiotherapie Summa is niet aansprakelijk voor schade, verlies of zoekgeraakte eigendommen.

Graag tot ziens!

Wij verwelkomen je graag bij Fysiotherapie Summa, of het nu gaat om een vrijblijvend eerste consult of om een langere behandeling, bij ons zit je aan het goede adres!

Anneke en Bart