• Klanten beoordelen ons met 9.2
  • Persoonlijke aandacht
  • Privacy en Kwaliteit
  • Multidisciplinair team van experts

Shockwave therapie

Bij Fysio Summa maken we gebruik van shockwave therapie voor het stimuleren van natuurlijk weefsel in het lichaam. Deze innovatieve behandelmethode maakt gebruik van hoog energetische golven om je lichaam een natuurlijke boost te geven, wat bijdraagt aan verlichting van klachten en herstel. Ontdek hoe shockwave therapie effectief kan zijn bij de behandeling van verschillende klachten.

Wat is shockwave therapie?

Shockwave therapie is een geavanceerde medische techniek die hoogenergetische geluidsgolven gebruikt om de genezing en het herstel van pezen, spieren en andere weefsels in het lichaam te stimuleren. Shockwave therapie is pijnloos en richt zich op de bron van de pijn en het probleemgebied, in plaats van alleen de symptomen te behandelen.

Shockwave therapie bij Fysio Summa in Zuidhorn

Effectieve behandeling voor diverse klachten

Shockwave therapie is zeer effectief bij de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder:

Tennis- en Golferselleboog

Personen met pijnlijke ellebogen als gevolg van overbelasting vinden vaak verlichting na een reeks shockwave therapie sessies. Deze behandeling helpt bij het verminderen van pijn en het herstellen van de normale functie van de elleboog.

Schouderproblematiek

Of het nu gaat om schouderpijn met of zonder verkalking van de pezen, shockwave therapie kan de pijn verminderen en de mobiliteit van de schouder verbeteren. Het helpt het lichaam om te herstellen en de pezen te versterken.

Pijn rondom de knie(pees) en enkel

Langdurige knie of enkel pijn kan je mobiliteit beperken. Shockwave therapie is effectief gebleken bij het verminderen van deze pijn en het bevorderen van het herstel van de aangedane weefsels.

Achillespeesklachten

Shockwave therapie kan helpen bij het herstel van de achillespees, pijn verminderen en de spierfunctie verbeteren.

Hielspoor

Pijn onder de voetzool, zoals bij hielspoor, kan erg hinderlijk zijn. Shockwave therapie kan verlichting bieden door de weefsels te stimuleren en om te genezen en de pijn te verminderen.

De voordelen van shockwave therapie

Shockwave therapie biedt aanzienlijke voordelen. Het vermindert effectief pijn, wat leidt tot snelle verlichting. De stimulatie van weefselherstel resulteert in een versneld herstel proces, terwijl het ook de mobiliteit en functie van het behandelde gebied verbetert. Een ander voordeel is dat shockwave therapie geen bekende bijwerkingen heeft en als veilig wordt beschouwd. Maak snel een afspraak bij Fysio Summa en ontdek zelf de voordelen van shockwave therapie! Liever direct contact? Bel ons: 0594 50 53 20

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Klanten beoordelen ons met 5/5
  • Persoonlijke aandacht

Schockwave therapie