• Klanten beoordelen ons met 9.2
  • Persoonlijke aandacht
  • Privacy en Kwaliteit
  • Multidisciplinair team van experts

Manuele therapie

Heb je last van pijnlijke gewrichten die je mobiliteit beperken? Bij Fysio Summa bieden wij gespecialiseerde manuele therapie die jou kan helpen snel verlichting te vinden en je bewegingsvrijheid te herstellen. Onze ervaren therapeuten sporen de oorzaak van je klachten snel op en bieden op maat gemaakte behandelingen.

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op gewrichtsproblemen die niet alleen pijnlijk zijn, maar ook de bewegingsvrijheid belemmeren. Onze manueel therapeut past specifieke technieken toe om ervoor te zorgen dat je gewrichten weer optimaal gaan functioneren. De effecten van manuele therapie zijn vaak snel merkbaar: je gewrichten functioneren beter, de pijn neemt af, je houding verbetert en je kunt snel weer soepeler bewegen.

Shockwave therapie bij Fysio Summa in Zuidhorn

Voor welke klachten is manuele therapie geschikt?

Manuele therapie is effectief bij een breed scala aan klachten, waaronder:

Hoofd- en nekpijn

Als je pijn ervaart in je hoofd en nek door verminderde mobiliteit in de nek- en schoudergordel, kan manuele therapie verlichting bieden.

Nek- en schouderklachten

Deze kunnen vaak uitstralen tot in de armen, maar onze manueel therapeut kan helpen de bron van de problemen aan te pakken.

Hoge rugklachten

Als je last hebt van hoge rugklachten, soms met rib- of borstpijn als gevolg, kan manuele therapie je helpen om weer comfortabel te bewegen.

Lage rugklachten

Als je lage rugklachten ervaart, met mogelijke uitstraling naar de benen, kan manuele therapie een effectieve behandelingsoptie zijn.

Bepaalde kaakklachten

Soms treden er kaakklachten op in combinatie met nekklachten. Manuele therapie kan helpen om deze problemen aan te pakken.

Heupklachten

Als je last hebt van heupklachten, kunnen onze manueel therapeuten je begeleiden bij het herstellen van de functionaliteit van je heupgewricht.

Hoofdpijnklachten

Manuele therapie kan ook effectief zijn bij hoofdpijnklachten. Onze therapeuten staan klaar om je te ondersteunen.

Ontdek de voordelen van manuele therapie

Bij Fysio Summa begrijpen we hoe belangrijk het is om snel verlichting te vinden voor gewrichtsklachten. Onze manueel therapeut is toegewijd om je te helpen en je leven zonder pijn en beperkingen terug te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een manueel therapie consult. Liever direct contact? Bel ons: 0594 50 53 20

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Klanten beoordelen ons met 5/5
  • Persoonlijke aandacht

Manuele therapie